Založ si blog

Katalóg plagiátorov

Igor Matovič

Denník N: „Líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností uzavrel magisterské štúdium v roku 1998 prácou Daňový systém a jeho vplyv na podnikateľské subjekty. Prácu s takmer identickým názvom vydali v roku 1997 autori Pavol Kárász st., Pavol Kárász ml. a Juraj Renčko. Ide o zhodu okolností, reagoval Matovič.

Odídenci z Matovičovej kandidátky na čele s Martinom Mojžišom naznačili, že prácu písal Matovičovi kamarát na zaplatenej dovolenke.

Vlastné závery Matoviča tvoria štyri strany zo zhruba 80-stranovej práce o daniach na Slovensku.“

Záver: Skutok sa nestal, Matovič je predsedom strany, a žvatlá o morálke. Oligarchami vlastnené médiá a novinári urputne mlčia – akurát si jednorazovo splnili oznamovaciu povinnosť, aby sa nepovedalo.

Ako je na Slovensku štandardom.

 

Ján Figeľ

Denník SME: „Rektor súkromnej Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety a Figeľov oponent Vladimír Krčméry a šéfka skúšobnej komisie Alžbeta Mrázová priznali, že titul dostal aj napriek nedostatkom dizertačnej práce. Rolu zohrala jeho funkcia.

„Proste sa prihliadlo aj na to,“ povedala bývalá rektorka školy Mrázová s tým, že Figeľ „urobil Slovensku dobré meno“.“

Záver: Nevadí, lebo je z opozície.

 

Richard Sulík

Osoba

Diplomová práca stiahnutá zo stránky SME, kontrolovaná na stránke www.plag.sk.

Výsledok: 84% riziko plagiátu:

 

Denník SME: „Richard Sulík: Študoval som Ekonomickú, lebo tú zvládne každý“

Výroky Sulíka v tomto článku:

O emigrácii do Nemecka: „Keď sme sa presťahovali, v Nemecku som často nechápal rozhodnutia ľudí a spolužiakov v bežných, každodenných situáciách. Nerozumel som ich myšlienkovým pochodom, neboli mi blízke.“

Sulík je nekompatibilný so západným myslením. Preto vymýšľa také prooligarchické zvrhlosti, ako „Rovná daň“.

Sulík nezvládol nemecké školy a utiekol z Nemecka ktorému nerozumel naspäť do postkomunistickej krajiny kde vyštudoval najľahšiu školu, a s takouto kvalifikáciou začal vymýšľať ekonomické paškvily okrádajúce obyvateľov tejto krajiny (najvyššia DPH na potraviny pre Slovákov) a obohacujúce „podnikateľov“.

Sulík: „Nemyslím, že by som mohol podnikať v Nemecku.“

To je jasné každému, kto nie je volič SaS, čiže nemá v hlave nas….

Najväčšia záhada

Prečo sa paškvil ekonomického diletanta stal podkladom pre daňovú reformu štátu, prečo sa Sulík stal poradcom Mikloša kde presadil „rovnú daň“ proti ministrovi Miklošovi – to je tá najväčšia záhada Sulíkovej politickej existencie a paranojik by povedal, že Sulíka tam dostalo oligarchické „pozadie“.

SME: „SDKÚ sa rovnej dane obávala. SDKÚ v zásade podporuje myšlienku zavedenia rovnakej dane na úrovni 14 až 15 percent, avšak jej zavedenie sa musí dostatočne prediskutovať a pripraviť.“ Strana dokonca varovala pred príliš skorým schválením rovnej dane. „Návrhy na jej okamžité zavedenie považujeme za nezodpovedný a nekompetentný populizmus,“ píše sa vo volebnom programe SDKÚ z roku 2002.“

Pravicová špina Sulíkov paškvil schválila na úrovni 19% neskôr zvýšila sadzbu na 20%. Lebo „okrádať občanov“ je druhé meno slovenskej pravice.

 

Záver: Nevadí, lebo je z opozície.

 

Andrej Danko

Zbúchal svoju prácu rovnako ako 95% ostatných v danej dobe. Keďže Danko je z koalície a zakázal opozícii žrať Horalky v parlamente a robiť si predvolebnú kampaň v rokovacej miestnosti – daňovému podvodníkovi a klamárovi, je politicky popravený. Nie, že by to nebolo správne. Nesprávne je na tom to, že nie sú rovnako preverení na zaslúženosť ich titulov a potrestaní aj ostatní politici. Každý sa len pokrytecky teší že na neho nedošlo a dúfa, že nedôjde.

Záver: Politicky popravený, lebo nie je z prooligarchickej opozície.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375324x
Priemerná čítanosť článkov: 5439x

Autor blogu