Založ si blog

Prezidentský kandidát Šefčovič – celkom iná liga

Po prezidentovi – daňovom a pozemkovom podvodníkovi a úžerníkovi, rozoštvávavčovi krajiny ktorý označuje vlastnú krajinu za mafiánsku lebo boli zverejnené informácie o jeho daňových podvodoch, ktorý kydal na vlastnú krajinu všade kde bol – podľa nôt opozície – prichádza šanca na niekoho normálneho.

Zrekapitulujme si kandidátov:

Béla Bugár: Starý pes z dôb Gorily. Nechajme starých psov oddychovať.

Robert Mistrík: tzv. „dominantný kandidát“, spoluzakladateľ SaS – čiže buď ekonomický analfabet, alebo podnikateľ čo chce okrádať na daniach. Strnulý ujko, ktorý je v skutočnosti dominantný asi ako moje trenky, s nevýrazným verbálnym aj obsahovým prejavom. Toho človeka mi je hlavne ľúto – že sa pustil do niečoho, na čo nemá.

Zuzana Čaputová: Vcelku sympatická pani, bez výraznejšieho charakteru a osobitosti. Hračka v rukách mocných.

Milan Krajniak: Extrémny populista, pán „pred voľbami všetko len pre občana“. Trasie sa, tečú mu sliny na funkciu odporným spôsobom.

Marian Kotleba: Protisystémový prvok, ktorý je celkom neprijateľný pre zjavné konotácie jeho strany s fašistickými symbolmi.

František Mikloško: Nábožensky fundamentalistický starý pes z dôb Gorily. Nemá čo priniesť, nemá čo ponúknuť. Nikdy nemal.

Štefan Harabin: Mečiarovský relikt. Katastrofická osoba vyvolávajúca nevoľnosť z toho, ako je možné že sa vôbec niekedy dostal do nejakej funkcie.

Eduard Chmelár: Vzdelaný, výrečný pedagóg, ale so značnou protizápadnou záťažou. Na rozdiel od animálnych antiamerikanistov dokáže svoj postoj vyargumentovať. V Facebookových diskusiách stráca sebakontrolu, čím zlyháva na profesiu politika.

Veronika Remišová: Hlúpučká tetuška, ktorej schopnosti nikdy nestačili na viac ako je hašterenie mamičiek na babetko.sk. Vôbec nestiahla kandidatúru lebo jej to zlodej, klamár a podvodník Matovič prikázal.

Ostatní ako Bohumila Tutanchamónová: Tam je potrebný skôr názor psychiatra.

Maroš Šefčovič: Videl som jeho tlačovku – je zjavné, že ide o osobu z inej ligy ako sú všetci ostatní, po zjavných zlyhaniach Lajčáka prevyšuje aj toho.

Bol by som ochotný dať mu hlas vo voľbách.

Ale zajtra denníky ktoré pokryte aj nepokryte pracujú pre oligarchov začnú naplno pracovať, a už čoskoro sa isto dozvieme, že Šefčovič žerie bábätká. Lebo tak to je na Slovensku, v krajine kde dávno nie je demokracia, a namiesto nej tu vládne mediokracia a plutokracia – ktorá tvorí politickú moc remeselnou manipuláciou ľudí.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375449x
Priemerná čítanosť článkov: 5441x

Autor blogu