Nový slovenský premiér

6. októbra 2019, jhpi, Politika

Citujem z verejného média:

 

Truban na videu v rámci svojej prednášky poslucháčom okrem iného hovorí o „hekovaní“ mozgu. „Hľadal som, či už neexistuje nejaký spôsob hekovania, ktorý náš mozog ohlupuje, zároveň je účinný a či sa z neho nedá poučiť. Vďaka mojej dlhodobej práci a skúsenostiam som na to prišiel. Existuje. Áno, sú to drogy,“ vyhlásil Truban. Následne vymenoval veci ako „chlast“, marihuana, kokaín, LSD, cigarety či čokoláda. „Tieto drogy sú úplne super softvéry, ktoré nám hekujú, ohlupujú náš mozog a vďaka ním sa stávame úspešní v určitom odbore,“ podotkol líder PS vo videu.

 

To video som videl, je to ešte horšie ako to vyznieva v napísanom texte. (Vygooglite si, nájdete to video ľahko – ak máte chuť na hardcore dávku hlúposti)

Študentka vysokoškolského štúdia – dnes zapálená volička opozície – tam súhlasne prikyvuje keď Truban popisuje ako ohlúpnuť mozog.

 


 

Paradoxné je, že takýto človek oslovuje časť populácie ktorá ho neuveriteľne považuje za niekoho kto má priniesť „Slušné Slovensko“.

 

Jediné logické vysvetlenie je to, že ohlúpnutý Truban, ktorý si mozog ohlúpol drogami oslovuje práve ohlúpnutého voliča.

Voliča spravidla nezorientovaného a naprogramovaného na kydanie na súčasné vládne strany.

Voliča frustrovaného z vlastnej neschopnosti a neúspechov ktoré potrebuje projektovať do triedneho nepriateľa, ktorého im vytvárajú médiá nakúpene za týmto účelom oligarchickými skupinami – spomínanými aj v dokumente Gorila.

 

Čo je smutné?

Táto žalostná skupina populácie nemá šancu pochopiť, akými užitočnými idiotmi oligarchov sa stali.

Chýba im totiž dostatočné IQ.


Za mňa Truban na tom videu jednoznačne porušuje zákon v časti propagovania drog.

A ďakujem tomu, čo na Trubana podal trestné oznámenie.