Neuveriteľná blbosť opozície nás odrádza od volieb

21. februára 2020, jhpi, Politika

Kto blokoval parlament? Gorilie mláďa Beblavý, ktorý posluhoval Dzurindovi. Sekundoval mu Mihál, zakladajúci člen Penta strany Nádej – ako je uvedené v Gorile. A pár pridružených hlupáň. A hrali sa na “Slušné Slovensko”.

 

Galkofón – pôsobil dojmom zdrogovanosti. Pokiaľ niekto podľa mňa vykazuje fašizoidné sklony, je to Galkofón. Pamätáte sa na známeho prokurátora z 50 rokov z inscenovaných procesov. Galkofón zavýjal miestami podobne. Snažil sa udržať v DS. Chrapúň odvolaný kvôli podozreniu z nelegálneho odpočúvania.

Tento chrapúň kritizuje vládu za 13. dôchodok, a navrhuje 13. a 14. dôchodok.

 

Baránek – ako ožratý – číta blbosti z bulváru. Mýli sa, opakuje sa. Bez zdrojov, bez overenia. Len sprosté kydanie.

 

Ako zavýjala Blahová bolo neuveriteľné. Bolo z toho cítiť zúfalosť. Trápnosť a perfídny populizmus pre najhlúpejších.

 

Bolo neuveriteľné, ako opozičníci tliachali o údajnom porušovaní zákona potom – čo sami bránili poslaneckej snemovni v práci.

 

Títo ľudia trepali a trepali, kydali a kydali, očierňovali a očierňovali, celkom bezducho. Úplne mimo reality a základnej objektivity. Lebo je pred voľbami a vedia že sú v televízii.

Sami vo vláde Radičovej dokázali jediné – hašteriť sa, a zvýšiť dane a odvody obyvateľstvu.

 

Človek si môže povedať, že nebolo by zlé vymeniť, vyvetrať. Fico už robí len chyby, je unavený. Chybou bolo aj začať túto schôdzu. Akurát ňou dovolili toto sprosté tliachanie.

12 rokov je veľa. Ale voliť týchto opozičných imbecilov? 

 

Jednu vec si táto banda opozičných hlupákov dostatočne neuvedomuje. Dostanú naspäť to čo dali – peklo. I keď – budú to mať ľahšie – bude za nimi ich majiteľ, ktorý má kúpené aj médiá.