Odkaz voličov pre: Za ľudí

2. marca 2020, jhpi, Parlamentné voľby 2020

Bolo zábavné sledovať p. Remišovú a jej kyslé výrazy tváre, keď pochopila, že odchodom od Matoviča urobila už zasa chybu. Bolo nechutné, ako kydala na povel v OĽANO – tým svojim neakceptovateľným spôsobom, a po prechode ku Kiskovi za to kritizovala Matoviča. Bolo neuveriteľné, ako po voľbách Remišová mudrovala, že strana Za ľudí bola objektom nejakej údajnej antikampane.

 

Videá o pozemkových podvodoch Kisku v ktorých sám účinkuje, sú zlomkom antikampane proti Ficovi ktorej súčasťou bola aj ona sama, pričom žiadne videá k tomu nemala – proste len klamala a štvala ľudí – roky, takmer každý deň. Taká je karma – dostaneš, čo si dala. Remišová ochutnala vlastnú medicínu.

 

Na Facebooku, ktorý produkuje syndróm pocitu značnej podpory, ktorý je spôsobený tým, že združuje / skupinkuje ľudí podobného zmýšľania – mohli ľudia ako je Remišová a Kiska dôjsť k mylnému dojmu o značnej podpore v spoločnosti.

 

Voľby ukázali, že ľudia nie sú tak tupí, ako to pomerne často napríklad v diskusiách a Facebook skupinách vyzerá.

 

Kiska – čo dodať, vážne podozrenia z daňových, pozemkových a volebných podvodov.

 

Áno, bolo by Slovensko lepšie, keby sa strana Za ľudí do parlamentu nedostala, ale aj tento výsledok je úspechom – je to rozhodne lepšie, ako keby tu človek ako Kiska robil premiéra, a osoba ktorá možno zvládne upiecť buchty robila ministra vnútra.

 

Odkaz voličov strane Za ľudí:

 

Kým sa strana Za ľudí nezbaví tak toxickej osoby ako je Kiska – nemôže očakávať dobrý volebný výsledok. Už je čas pre politickú kultúru – na základe ktorej politik s náznakom zlyhania nemá v politike čo robiť. Čo logicky znamená, že Kiska do politiky nepatrí ani náhodou.