Cigániková (SaS) neokrôchane lobuje za oligarchov v zdravotníctve

23. apríla 2020, jhpi, Politika

Čo i len trochu inteligentný človek sa môže cítiť byť urážaný Cigánikovou, keď kritizuje koaličného partnera že nedodržiava údajnú dohodu o tzv. “Unitárnom systéme”.

 

Čo presne robí Cigániková keď kritizuje zavedenie “Unitárneho systému” v zdravotníctve na rozdiel od nej preferovaného “Pluralitného systému”?

 

Cigániková (alebo jej šéf ktorý ju týmto zaúkoloval, pretože sama na to nemá ako prísť) pracuje aj s tým že už konotácia slova “pluralitný” je pozitívnejšia ako “unitárny”.

 

A za druhé skrýva sa týmito slovami konkrétne toto:

 

Cigániková a SaS lobuje za oligarchov v zdravotníctve, aby mohli naďalej rozkrádať naše verejné zdravotné poistenie cez súkromné zdravotné poisťovne, posúvať si naše zdravotné poistenia na osobné účty ako “zisk” a budovať si svoje zdravotné zariadenia z verejného zdravotného poistenia. Unitárny systém totiž znamená systém jednej štátnej zdravotnej poisťovne. Pluralitný systém znamená systém, kde si súkromné firmy robia z verejného zdravotného poistenia zdroj svojho osobného luxusu.

 

Prečo sa Cigániková takto skryte vyjadruje? No preto, že požaduje také svinstvo, že nepokryte sa jej požiadavka verejne vyjadriť nedá pretože pri nekrytom vyjadrení by bolo  každému jasné, že požaduje svinstvo v prospech oligarchov v zdravotníctve.

 

Čo sa tu vlastne s Cigánikovou deje?

 

Cigániková sa dlhodobo (a neuveriteľne) angažuje v zdravotníctve.

Je súčasťou SaS čo je strana podnikateľov pre podnikateľov.

Dnes už nie je také ľahké sadnúť do konšpiračného bytu a riadiť to tam ako za Dzurindu.

 

No koho asi teraz tak oligarcha poverí úkolovaním vlády v súčasnosti vo veci zdravotníctva?

 

No koho asi?

 

A je to tiež odpoveďou na otázku, prečo Cigániková pri presadzovaní požiadavky zachovať rozkrádanie zdravotného poistenia oligarchami – na ministra Krajčího ziapala, a je to tiež odpoveďou na otázku prečo Cigániková nepodporila programové vyhlásenie v ktorom je spomenutý “Unitárny systém” ktorý ohrozuje rozkrádanie verejného zdravotného poistenia oligarchami.

 

Vyzerá to, že Cigániková programové vyhlásenie vlády nepodporila, pretože nesplnila požiadavku oligarchu.

Cigániková nepracuje pre občanov tejto krajiny.

 

SaS škodí krajine. Vždy škodila, a vždy škodiť bude.