Založ si blog

Neuveriteľná blbosť opozície nás odrádza od volieb

Kto blokoval parlament? Gorilie mláďa Beblavý, ktorý posluhoval Dzurindovi. Sekundoval mu Mihál, zakladajúci člen Penta strany Nádej – ako je uvedené v Gorile. A pár pridružených hlupáň. A hrali sa na “Slušné Slovensko”.

 

Galkofón – pôsobil dojmom zdrogovanosti. Pokiaľ niekto podľa mňa vykazuje fašizoidné sklony, je to Galkofón. Pamätáte sa na známeho prokurátora z 50 rokov z inscenovaných procesov. Galkofón zavýjal miestami podobne. Snažil sa udržať v DS. Chrapúň odvolaný kvôli podozreniu z nelegálneho odpočúvania.

Tento chrapúň kritizuje vládu za 13. dôchodok, a navrhuje 13. a 14. dôchodok.

 

Baránek – ako ožratý – číta blbosti z bulváru. Mýli sa, opakuje sa. Bez zdrojov, bez overenia. Len sprosté kydanie.

 

Ako zavýjala Blahová bolo neuveriteľné. Bolo z toho cítiť zúfalosť. Trápnosť a perfídny populizmus pre najhlúpejších.

 

Bolo neuveriteľné, ako opozičníci tliachali o údajnom porušovaní zákona potom – čo sami bránili poslaneckej snemovni v práci.

 

Títo ľudia trepali a trepali, kydali a kydali, očierňovali a očierňovali, celkom bezducho. Úplne mimo reality a základnej objektivity. Lebo je pred voľbami a vedia že sú v televízii.

Sami vo vláde Radičovej dokázali jediné – hašteriť sa, a zvýšiť dane a odvody obyvateľstvu.

 

Človek si môže povedať, že nebolo by zlé vymeniť, vyvetrať. Fico už robí len chyby, je unavený. Chybou bolo aj začať túto schôdzu. Akurát ňou dovolili toto sprosté tliachanie.

12 rokov je veľa. Ale voliť týchto opozičných imbecilov? 

 

Jednu vec si táto banda opozičných hlupákov dostatočne neuvedomuje. Dostanú naspäť to čo dali – peklo. I keď – budú to mať ľahšie – bude za nimi ich majiteľ, ktorý má kúpené aj médiá.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375442x
Priemerná čítanosť článkov: 5441x

Autor blogu