Založ si blog

Odkaz voličov pre: Za ľudí

Bolo zábavné sledovať p. Remišovú a jej kyslé výrazy tváre, keď pochopila, že odchodom od Matoviča urobila už zasa chybu. Bolo nechutné, ako kydala na povel v OĽANO – tým svojim neakceptovateľným spôsobom, a po prechode ku Kiskovi za to kritizovala Matoviča. Bolo neuveriteľné, ako po voľbách Remišová mudrovala, že strana Za ľudí bola objektom nejakej údajnej antikampane.

 

Videá o pozemkových podvodoch Kisku v ktorých sám účinkuje, sú zlomkom antikampane proti Ficovi ktorej súčasťou bola aj ona sama, pričom žiadne videá k tomu nemala – proste len klamala a štvala ľudí – roky, takmer každý deň. Taká je karma – dostaneš, čo si dala. Remišová ochutnala vlastnú medicínu.

 

Na Facebooku, ktorý produkuje syndróm pocitu značnej podpory, ktorý je spôsobený tým, že združuje / skupinkuje ľudí podobného zmýšľania – mohli ľudia ako je Remišová a Kiska dôjsť k mylnému dojmu o značnej podpore v spoločnosti.

 

Voľby ukázali, že ľudia nie sú tak tupí, ako to pomerne často napríklad v diskusiách a Facebook skupinách vyzerá.

 

Kiska – čo dodať, vážne podozrenia z daňových, pozemkových a volebných podvodov.

 

Áno, bolo by Slovensko lepšie, keby sa strana Za ľudí do parlamentu nedostala, ale aj tento výsledok je úspechom – je to rozhodne lepšie, ako keby tu človek ako Kiska robil premiéra, a osoba ktorá možno zvládne upiecť buchty robila ministra vnútra.

 

Odkaz voličov strane Za ľudí:

 

Kým sa strana Za ľudí nezbaví tak toxickej osoby ako je Kiska – nemôže očakávať dobrý volebný výsledok. Už je čas pre politickú kultúru – na základe ktorej politik s náznakom zlyhania nemá v politike čo robiť. Čo logicky znamená, že Kiska do politiky nepatrí ani náhodou.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375322x
Priemerná čítanosť článkov: 5439x

Autor blogu