Založ si blog

Sulík a jeho „dominantný kandidát“ Mistrík dostal výprask

Dobrá správa pre Slovensko: spoluzakladateľ prooligarchického a propodnikateľského projektu  SaS, tzv. „dominantný kandidát“ – ako ho smiešne nazýval Sulík – sa vzdal.

Videl som, ako sa Mistrík teší že to do čoho sa nechal naviesť Sulíkom končí. Mistrík sám pochopil že sľapol do ……

A akonáhle sa objavila príležitosť vzdať sa, rýchlo to spravil, než vyjde ďalší prieskum, ktorý by hovoril že to s ním nie je také zlé.

Celý čas mi bolo Mistríka ľúto. Neviem, akým je vedcom, ale politikom nie je celkom jednoznačne. Mistríkov strnulý prejav vyoranej myši v kombinácii so štvavými kecami implantovanými Sulíkom – to bolo niečo krajne odpudzujúce.

Mistrík si to uvedomoval.

 

Mal som v úmysle zúčastniť sa volieb a v prvom kole voliť Čaputovú za účelom vyradenia Mistríka. Táto krajina totiž ďalšieho Kiskoidného panáka na Sulíkovej šnúrke – vo funkcii prezidenta – nepotrebuje. Ale odstúpením Mistríka zaniká dôvod pre voľbu Čaputovej. Uvidíme koľko nás je takto rozmýšľajúcich – podľa toho, do akej miery sa Mistríkove preferencie pripíšu k preferenciám Čaputovej.

Prvé – hoci malé – víťazstvo už my – demokratické sily – ako rád arogantne žvástal Mistrík na Sulíkovej vôdzke – máme.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375478x
Priemerná čítanosť článkov: 5442x

Autor blogu