Založ si blog

V tejto krajine je len 2, 74% inteligentných ľudí

Potvrdené. Medzi voličmi na prezidenta je len 2,74% inteligentných ľudí. Spomedzi zhruba polovice oprávnených voličov – čo je významná štatistická vzorka.

Čakal som viac. Že v tejto krajine by mohlo byť až takých 5% inteligentných ľudí. No to som celý ja – optimista „až na půdu“, celoživotný idealista, filantrop. Čo už.

Ďalej, je tu 40,57% materiálu, ktorý je tvárnou a ochotnou hmotou pre mediálny preplach a peniaze sponzorov v rozsahu, ktorý by urobil prezidenta aj z vreca zemiakov. Materiálu, ktorý nevie, kto vlastní SME a prečo ich oligarcha kúpil, a čo myslel keď sa v dokumente Gorila vyjadril „Penta musí ťahať väčšinu v kampani proti Ficovi“. Myslia si, že ak toto píšem, že klamem ako oni. Nevedia, nechcú vedieť. Len konzumujú, veria, nerozmýšľajú, nehľadajú konzistenciu, a len opakujú. Myslia si že sú inteligentní a morálni, lebo to im v SME a tomu podobným médiám, ako súčasť výplachu – povedali. Tomu sa verí ľahko. Čím hlúpejší, tým ľahšie uverí. Proste voliči Gorily nemajúci dosť charakteru ospravedlniť sa a páchajú to isté čo už spáchali.

K týmto by som zaradil elitu materiálnej tvárnosti – 0,15% extra zblbnutého materiálu, ktorí nevedia ani len to že tzv. Sulíkov „dominantný kandidát“ v čase volieb už nekandidoval.

Je tu 18.66% skalných a tých, ktorí mali tú odvahu, napriek 15 ročnej sprostej masívnej mediálnej kampane zaradiť sa medzi voličov spojených nejako s vládnou stranou. Priznám sa, že ja tú silu nemám a vadí mi to. Vadí mi ako som tiež podľahol tej 15 ročnej mediálnej kampani – na rozdiel od 40,57% nevedomého materiálu – vedome.

Je tu 14,34% sklamaných voličov túžiacich po podivnej protisystémovej zmene. Aj tí sú inteligentnejší ako 40,57% cez mediálnu kampaň spracovateľného materiálu.

Ďalej tu máme 10,39% ľudí ktorých oslovuje príchuť fašistickej konotácie. Inteligencia týchto ľudí je podobná 40,57% materiálu. Nenadarmo bol šéf najsilnejšej opozičnej strany nazvaný známym publicistom „trápnučkým fašistom“, a konanie tejto a príbuzných strán z hľadiska lží a manipulácie pripomína nacistického zločinca Goebbelsa.

Ostatní nestoja za reč.

O dva týždne bude do pozície prezidenta dosadený objednaný produkt – Kiskoidný klon obdivujúci Kisku.

Mediálne tvárna masa 40,57% nechápajúca že žijeme v plutokracii a mediokracii – nás prevalcuje.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375407x
Priemerná čítanosť článkov: 5441x

Autor blogu