Založ si blog

Nový slovenský premiér

Citujem z verejného média:

 

Truban na videu v rámci svojej prednášky poslucháčom okrem iného hovorí o „hekovaní“ mozgu. „Hľadal som, či už neexistuje nejaký spôsob hekovania, ktorý náš mozog ohlupuje, zároveň je účinný a či sa z neho nedá poučiť. Vďaka mojej dlhodobej práci a skúsenostiam som na to prišiel. Existuje. Áno, sú to drogy,“ vyhlásil Truban. Následne vymenoval veci ako „chlast“, marihuana, kokaín, LSD, cigarety či čokoláda. „Tieto drogy sú úplne super softvéry, ktoré nám hekujú, ohlupujú náš mozog a vďaka ním sa stávame úspešní v určitom odbore,“ podotkol líder PS vo videu.

 

To video som videl, je to ešte horšie ako to vyznieva v napísanom texte. (Vygooglite si, nájdete to video ľahko – ak máte chuť na hardcore dávku hlúposti)

Študentka vysokoškolského štúdia – dnes zapálená volička opozície – tam súhlasne prikyvuje keď Truban popisuje ako ohlúpnuť mozog.

 


 

Paradoxné je, že takýto človek oslovuje časť populácie ktorá ho neuveriteľne považuje za niekoho kto má priniesť „Slušné Slovensko“.

 

Jediné logické vysvetlenie je to, že ohlúpnutý Truban, ktorý si mozog ohlúpol drogami oslovuje práve ohlúpnutého voliča.

Voliča spravidla nezorientovaného a naprogramovaného na kydanie na súčasné vládne strany.

Voliča frustrovaného z vlastnej neschopnosti a neúspechov ktoré potrebuje projektovať do triedneho nepriateľa, ktorého im vytvárajú médiá nakúpene za týmto účelom oligarchickými skupinami – spomínanými aj v dokumente Gorila.

 

Čo je smutné?

Táto žalostná skupina populácie nemá šancu pochopiť, akými užitočnými idiotmi oligarchov sa stali.

Chýba im totiž dostatočné IQ.


Za mňa Truban na tom videu jednoznačne porušuje zákon v časti propagovania drog.

A ďakujem tomu, čo na Trubana podal trestné oznámenie.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375430x
Priemerná čítanosť článkov: 5441x

Autor blogu