Založ si blog

Kiska, koho tu držia za gule?

Kiska sa pred voľbami vyhranil voči Ficovi, rozprával o mafiánskom štáte a bol zásadným kritikom pomerov za vlády Smeru.

Po voľbách dostal príležitosť stať sa súčasťou vlády.

Ale on sa rozhodol že si musí nechať schváliť to, čo mal dávno schválené a o čo usiloval vo voľbách – zmeniť pomery v štáte čiže byť súčasťou vlády bez Smeru.

Rozumie tomuto niekto?

 

Nejaké vysvetlenie predsa len existuje.

Niekoho tu poriadne stisli …. tam dole. Koho asi? Skúsme to štatisticky vyhodnotiť.

Matoviča? Chlapíka, ktorý by korupčníka z pozadia najskôr natočil na záznamík a potom to pustil do médií?

Kollára, ktorý už má zarobené a pôsobí skôr konzistentne vo svojich vyjadreniach či skutkoch, kedy za dobré veci zahlasoval aj za vlády Smeru?

Sulíka – ktorý je možno produkt oligarchov, ale je to taký excel – technokratický ňouma ktorý slintá za pozíciou ministra financií ktorú už má na dosah, kde túži znova nenápadne vydrbať s obyvateľstvom – akurát že mu to bude musieť schváliť Matovič s Kollárom?

Alebo je najľahšie – cez komunikáciu na pozadí – najľahšie stisnúť – tam dole – po uši do špiny namočeného daňového, volebného a pozemkového podvodníka? Aby sa nedostali na verejnosť nejaké jeho špinavosti?

Čo je smiešnejšie ako keď takýto človek kádruje druhých vo veciach morálnej bezúhonnosti?

 

Kiska sa zjavne snaží robiť problémy, ktorých motív je zrozumiteľný len tak, že ho niekto drží – tam dole. A stíska.

 

Kiska nakoniec do vlády pôjde. Pretože osobe, ktorá Kisku ovláda je výhodnejšie mať informácie priamo z vládnej kuchyne, a cez Kisku rozkladať vládu.

 

Matovič a Kollár by mal Kisku odmietnuť, pretože Kiska bude robiť len problémy.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 374997x
Priemerná čítanosť článkov: 5435x

Autor blogu