Založ si blog

Koronavírus – drakonický rozdiel medzi mediálnymi vyhláseniami a realitou

Najskôr si prečítajte tento príbeh. Je čerstvý.

Podobných nájdete viacero.

https://www.dalito.sk/viola-z-nemocnice-ako-to-v-zdravotnictve-nefunguje-a-uz-vobec-pocas-covid-19/

 

Drastický rozdiely medzi mediálne prezentovanou pripravenosťou a realitou.

 

Slovenské zdravotníctvo dlhodobo prezentuje svoju selektívnu schopnosť niekoho z X ľudí liečiť za schopnosť a pripravenosť zdravotníctva.

 

Politika vezmú do nemocnice hneď, a poskytnú mu zdravotnú starostlivosť. To je tá “pripravenosť” – pomôcť politikovi a mocnej osobe a pár špeciálnym prípadom a prezentovať to ako skvelú pripravenosť.

 

Bežný človek dopadne tak, ako je v článku.

 

Núdzový stav

Zdravotnému personálu vnútili povinnosť pracovať na základe tzv. “núdzového stavu”. Sestrám zabezpečili 600 eurové platy, a do ambulancií lekárov doručili po 5 handerných rúšok, ktoré majú kozmetický význam, pretože vírus cez ne ľahko preletí, a takto vybavené majú čeliť globálnej pandémii.

 

Namiesto toho, aby do predných línií poslali ľudí, ktorí si prešli bezpríznakovo nákazou a majú imunitu – boli rýchlotesty ktoré týchto ľudí mohli identifikovať – predané na kšeft.

 

V ČR je prvá mŕtva zdravotná sestra mladého veku.

 

Ale my musíme znova otvárať obchody, lebo tu politici stále nechápu geometrický rast. Ten je geometrický – len o tom ani nevieme – za celý čas Slovensko urobilo toľko testov, koľko urobia v Česku (údajne) za jeden a pol dňa. To je tajomstvo slovenského pomalého rastu nakazených. Ak chcete pochopiť tajomstvo nízkej úmrtnosti na Slovensku, prečítajte si vyššie uvedený článok.

 

Ekonomické dopady sú v súčasnosti druhoradé.

 

Odborníkom je jasné (video Peková), že tak často ospevované rúšky sú kozmetickou záležitosťou. Spomínajú sa len preto, že tie Slovensko dokáže zabezpečiť, a Slovensko ich dokáže zabezpečiť len tak, že si ich ľudia ušijú sami. Handerné.

 

A umývanie rúk. Slovensko to dokáže zabezpečiť, lebo to stačí vyhlásiť v médiách.

 

Koľko máme liekov ktoré spomínal p. Krčméry – pre populáciu? Kto ich dostane?

Tajné. Ak by som bol paranoik, povedal by som, že sú rezervované pre “našich ľudí”.

 

Politici predošlí aj súčasní stále nechápu situáciu. Úmrtnosť v Taliansku je 11%, v Španielsku 8,5%, priemer EÚ je 6,3%.

 

Budeme svedkami veľkého “Kto to mohol tušiť?” – bez potrestania vinníkov.

 

Politici, spamätajte sa a konajte, inak Slovensko – ako zďaleka nie prvý krát bude v negatívnych rebríčkoch na popredných miestach.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

kašeľ, dieťa, vyšetrenie, stetoskop

Do Česka prišlo 20-tisíc dávok očkovania proti čiernemu kašľu

16.04.2024 13:20

Česká republika tento rok čelí najsilnejšej epidémii čierneho kašľa za viac ako 60 rokov.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375193x
Priemerná čítanosť článkov: 5438x

Autor blogu