Založ si blog

Katalóg plagiátorov

Igor Matovič

Denník N: „Líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností uzavrel magisterské štúdium v roku 1998 prácou Daňový systém a jeho vplyv na podnikateľské subjekty. Prácu s takmer identickým názvom vydali v roku 1997 autori Pavol Kárász st., Pavol Kárász ml. a Juraj Renčko. Ide o zhodu okolností, reagoval Matovič.

Odídenci z Matovičovej kandidátky na čele s Martinom Mojžišom naznačili, že prácu písal Matovičovi kamarát na zaplatenej dovolenke.

Vlastné závery Matoviča tvoria štyri strany zo zhruba 80-stranovej práce o daniach na Slovensku.“

Záver: Skutok sa nestal, Matovič je predsedom strany, a žvatlá o morálke. Oligarchami vlastnené médiá a novinári urputne mlčia – akurát si jednorazovo splnili oznamovaciu povinnosť, aby sa nepovedalo.

Ako je na Slovensku štandardom.

 

Ján Figeľ

Denník SME: „Rektor súkromnej Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety a Figeľov oponent Vladimír Krčméry a šéfka skúšobnej komisie Alžbeta Mrázová priznali, že titul dostal aj napriek nedostatkom dizertačnej práce. Rolu zohrala jeho funkcia.

„Proste sa prihliadlo aj na to,“ povedala bývalá rektorka školy Mrázová s tým, že Figeľ „urobil Slovensku dobré meno“.“

Záver: Nevadí, lebo je z opozície.

 

Richard Sulík

Osoba

Diplomová práca stiahnutá zo stránky SME, kontrolovaná na stránke www.plag.sk.

Výsledok: 84% riziko plagiátu:

 

Denník SME: „Richard Sulík: Študoval som Ekonomickú, lebo tú zvládne každý“

Výroky Sulíka v tomto článku:

O emigrácii do Nemecka: „Keď sme sa presťahovali, v Nemecku som často nechápal rozhodnutia ľudí a spolužiakov v bežných, každodenných situáciách. Nerozumel som ich myšlienkovým pochodom, neboli mi blízke.“

Sulík je nekompatibilný so západným myslením. Preto vymýšľa také prooligarchické zvrhlosti, ako „Rovná daň“.

Sulík nezvládol nemecké školy a utiekol z Nemecka ktorému nerozumel naspäť do postkomunistickej krajiny kde vyštudoval najľahšiu školu, a s takouto kvalifikáciou začal vymýšľať ekonomické paškvily okrádajúce obyvateľov tejto krajiny (najvyššia DPH na potraviny pre Slovákov) a obohacujúce „podnikateľov“.

Sulík: „Nemyslím, že by som mohol podnikať v Nemecku.“

To je jasné každému, kto nie je volič SaS, čiže nemá v hlave nas….

Najväčšia záhada

Prečo sa paškvil ekonomického diletanta stal podkladom pre daňovú reformu štátu, prečo sa Sulík stal poradcom Mikloša kde presadil „rovnú daň“ proti ministrovi Miklošovi – to je tá najväčšia záhada Sulíkovej politickej existencie a paranojik by povedal, že Sulíka tam dostalo oligarchické „pozadie“.

SME: „SDKÚ sa rovnej dane obávala. SDKÚ v zásade podporuje myšlienku zavedenia rovnakej dane na úrovni 14 až 15 percent, avšak jej zavedenie sa musí dostatočne prediskutovať a pripraviť.“ Strana dokonca varovala pred príliš skorým schválením rovnej dane. „Návrhy na jej okamžité zavedenie považujeme za nezodpovedný a nekompetentný populizmus,“ píše sa vo volebnom programe SDKÚ z roku 2002.“

Pravicová špina Sulíkov paškvil schválila na úrovni 19% neskôr zvýšila sadzbu na 20%. Lebo „okrádať občanov“ je druhé meno slovenskej pravice.

 

Záver: Nevadí, lebo je z opozície.

 

Andrej Danko

Zbúchal svoju prácu rovnako ako 95% ostatných v danej dobe. Keďže Danko je z koalície a zakázal opozícii žrať Horalky v parlamente a robiť si predvolebnú kampaň v rokovacej miestnosti – daňovému podvodníkovi a klamárovi, je politicky popravený. Nie, že by to nebolo správne. Nesprávne je na tom to, že nie sú rovnako preverení na zaslúženosť ich titulov a potrestaní aj ostatní politici. Každý sa len pokrytecky teší že na neho nedošlo a dúfa, že nedôjde.

Záver: Politicky popravený, lebo nie je z prooligarchickej opozície.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375691x
Priemerná čítanosť článkov: 5445x

Autor blogu