Založ si blog

Malá ukážka „Slušného Slovenska“

SaS, Droba a Kočner

Juraj Droba zvolený za župana – pán „z tábora lepšej alternatívy“ a „slušného Slovenska“, je priateľom Kočnera, s ktorým si tyká a od ktorého kúpil apartmán na Donovaloch.  Ako kandidát SaS.

SME: „Juraja Drobu z SaS označil Kočner za svojho priateľa a kupca apartmánu na Donovaloch.“

SME: „V roku 2012 podľa zverejnených prepisov SMS napísal Kočner lídrovi SaS Richardovi Sulíkovi: „Ďuro je môj priateľ a majiteľ apartmánu v Residence hoteli.““

 

SaS, Droba a osoba údajne zapletená do vraždy novinára

Tento pán „lepšia alternatíva“ a „slušné Slovensko“ si dopisoval so Zuzanou Zsuzsovou.

Čižnár odvolal Reného Vaneka, ktorý si s ňou dopisoval tiež.

Čo urobí Droba – pán „lepšia alternatíva“ a „slušné Slovensko“ Droba? Nič, lebo drísty SaS a opozície o tom ako sú lepší  – sú len sprosté lži?

Veľké ucho Kaufland sa opovažuje sprosto obhajovať SaS tým, že Droba nie je členom SaS.

Informácie z wiki:

Droba bol členom SaS „len“ po parlamentných voľbách v roku 2010 a v roku 2012 kde sa stal poslancom za SaS.

V apríli 2013 Droba zo SaS odišiel – prinajmenšom znášať takého narcisa ako je Sulík je ťažké. Ale v roku 2015 sa Droba do SaS vrátil.

Vo voľbách v roku 2016 Droba kandidoval za SaS a bol spoluautorom tzv. „volebného programu SaS“ a tzv. „tímlídrom SaS pre osobné slobody“

Veľké ucho Kaufland  – to skutočne nie je váš človek. To hovorte vašim tupovoličom – tí zožerú všetko.

SaS, Sulík a priateľstvo s Kočnerom

Sulík si SMSkoval s Kočnerom, pričom Sulík ako predseda parlamentu ochotne poskytoval Kočnerovi informácie o voľbe GP. Stretáva sa s ním. A na „behaní“ riešia veci, ktoré sa do SMS napísať nesmú. Kočner je priateľom s Drobom, tykajú si a Droba nakupoval apartmán u Kočnera. U toho Kočnera, s ktorým sa stretával Sulík ako predseda parlamentu.

Ale na vine je Fico a kauzy má údajne Fico.

Leda pre tupovoliča SaS.

Ďalší kandidát SaS?

Tzv. „dominantný“ Mistrík.

Máme sa na čo tešiť.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375000x
Priemerná čítanosť článkov: 5435x

Autor blogu