Založ si blog

Koniec smradu od rybej hlavy

Ľudová múdrosť hovorí, že ryba smrdí od hlavy. Myslí sa tým to, že mozgové tkanivá mŕtvej ryby podliehajú skaze najskôr a preto má zdochnutá ryba smrdieť najskôr od hlavy. Či to tak je by nám najskôr povedali podnikatelia s rybami, ale tí nám po zomletí smradľavej ryby do „čerstvého bio šalátu“ zámerne zataja.

Ale na popis pomerov na čele štátu ide o výstižný popis.

Naša doterajšia rybia hlava smrdí daňovými, volebnými a pozemkovými podvodmi. A má toľko arogantnej drzosti, že namiesto skrývania sa v kanáloch od hanby sa opovažuje moralizovať.

Nová prezidentka bola zvolená. Čo možno od nej očakávať?

Najskôr to dobré

  • Bude menej arogantná a útočná ako rybia hlava.
  • Optimisticky sa neočakávajú daňové, pozemkové a volebné podvody ako u rybej hlavy.
  • Dúfa sa v ústup mafie z prezidentského úradu.
  • Je to lepšia alternatíva ako strnulý Sulíkov panák Mistrík – tzv. „dominantný kandidát“, alias Sulík dostal poriadny výprask. Mistrík môže babrákovi Sulíkovi poďakovať za straty v súvislosti s nákladmi na volebnú kampaň, ktorá bola masívna a od začiatku celom zbytočná a nereálna. Taký panák nemohol vyhrať ani s peniazmi Esetu, lebo by ho porazilo aj vrece zemiakov.

Teraz to zlé

  • Je slabá, zdrojom a jej hnacou silou sú podnikatelia na pozadí.
  • To ako bude Čaputová konať bude závisieť od pokynov jej donorov Eset / Štefunko a tzv. „Progresívne Slovensko“.
  • Čaputová si váži mafiána „rybiu hlavu“. Naznačuje to hrozbu katastrofy kontinuity mafie v úrade prezidenta.
  • Vygenerovanie prezidenta z vreca zemiakov z peňazí podnikateľov sú jadrovým problémom krajiny – o tom je celá Gorila, ktorú nám do krajiny zavliekol pravicový volič Gorily, volič rybej hlavy, a volič Čaputovej.
  • Čaputová je len ďalším produktom lži pravice a médií o pekelnej ľavici a úžasnej pravici – ktorá zlyháva každodenne – napriek mediálnemu zakrývaniu káuz pravice a zveličovaniu a vymýšľaniu káuz ľavice.
  • Trpená trápnosť tejto osôbky v medzinárodnej politike, kde nemá čo povedať.

 

Pozitívum nakoniec

Mohlo to byť aj horšie. Táto nihilistická útecha je najviac, čo je na Slovensku – pri mase zblbnutých voličov Gorily – možné.

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375010x
Priemerná čítanosť článkov: 5435x

Autor blogu