Založ si blog

Fico nekončí. Je to dobre alebo zle?

Po prejave odporu proti Ficovi niekde vo východných štruktúrach Smeru to vyzerá, že Fico situáciu ovládol, a bude viesť stranu do parlamentných volieb.

 

Pre bežného „LeboFico“ voliča – ktorý zas tak veľmi nerozmýšľa – to je – slušne povedané – sklamanie.

Pre voliča Smeru to môže byť dobrá správa.

 

Ale v skutočnosti táto situácia môže byť pre oba tábory presne opačná.

 

Slovo „Fico“ je po dlhoročnej masmediálnej „LeboFico“ kampani kvôli ktorej si oligarchovia nakúpili médiá – toxické.

Táto toxicita rozožiera každého voliča tejto strany a prejavuje sa to aj v klesajúcich prieskumoch volebných preferencií.

Fico je totiž najsilnejším činiteľom pre čo najnižší výsledok Smeru vo voľbách.

Preto pre „LeboFico“ voliča je zotrvanie Fica v čele strany tým najlepším čo sa mohlo stať, a pre voliča Smeru tým najhorším.

 

A opačne, posun Fica do úzadia a preferovanie Pellegriniho by viedol k lepšiemu výsledku Smeru vo voľbách, a bol by pre „LeboFico“ voliča v skutočnosti zlou správou.

 

Fico je unavený, chorý a toxicita ktorou ho obliali oligarchami nakúpené médiá je doživotná.

Smer je v súčasnosti fackovacím panákom opozičných amatérov, a potrebuje si oddýchnuť v opozícii.

Pre krajinu by bola prospešná výmena garnitúr, treba trocha zábavy – sledovať ako Matovič ktorý zneužil aj vlastnú matku na krádeže, Sulík – produkt oligarchov – ako pre nich zníži dane a zvýši ich pre obyvateľstvo ako za „rovnej dane“, a tie ďalšie smiešne figúrky ktoré proste nedokážu zvládnuť vrcholové pozície – budú zakopávať, hašteriť sa a garantujem, že prvé krádeže nenechajú na seba dlho čakať.

Pravda, rozkrádačky budú tutlané médiami, rovnako ako sú tutlané babráctva Valla a ďalších z opozície ktorí sa dostali k moci, ale nedokázali nič a tak sa o nich proste len čuší.

Ale na to tam bude opozícia, aby všetko – čo napácha súčasná opozícia až bude pri moci – jej bolo vrátené minimálne v rovnakej miere. Lebo karma je taká. Je to fér.

 

No a k tomuto pozitívnemu výsledku smeruje súčasné ovládnutie kritikov Fica v Smere – Ficom, ktorý sa – prilepený k stoličke šéfa – rozhodol priviesť Smer do opozície.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375464x
Priemerná čítanosť článkov: 5442x

Autor blogu