Založ si blog

Fico nekončí. Je to dobre alebo zle?

Po prejave odporu proti Ficovi niekde vo východných štruktúrach Smeru to vyzerá, že Fico situáciu ovládol, a bude viesť stranu do parlamentných volieb.

 

Pre bežného „LeboFico“ voliča – ktorý zas tak veľmi nerozmýšľa – to je – slušne povedané – sklamanie.

Pre voliča Smeru to môže byť dobrá správa.

 

Ale v skutočnosti táto situácia môže byť pre oba tábory presne opačná.

 

Slovo „Fico“ je po dlhoročnej masmediálnej „LeboFico“ kampani kvôli ktorej si oligarchovia nakúpili médiá – toxické.

Táto toxicita rozožiera každého voliča tejto strany a prejavuje sa to aj v klesajúcich prieskumoch volebných preferencií.

Fico je totiž najsilnejším činiteľom pre čo najnižší výsledok Smeru vo voľbách.

Preto pre „LeboFico“ voliča je zotrvanie Fica v čele strany tým najlepším čo sa mohlo stať, a pre voliča Smeru tým najhorším.

 

A opačne, posun Fica do úzadia a preferovanie Pellegriniho by viedol k lepšiemu výsledku Smeru vo voľbách, a bol by pre „LeboFico“ voliča v skutočnosti zlou správou.

 

Fico je unavený, chorý a toxicita ktorou ho obliali oligarchami nakúpené médiá je doživotná.

Smer je v súčasnosti fackovacím panákom opozičných amatérov, a potrebuje si oddýchnuť v opozícii.

Pre krajinu by bola prospešná výmena garnitúr, treba trocha zábavy – sledovať ako Matovič ktorý zneužil aj vlastnú matku na krádeže, Sulík – produkt oligarchov – ako pre nich zníži dane a zvýši ich pre obyvateľstvo ako za „rovnej dane“, a tie ďalšie smiešne figúrky ktoré proste nedokážu zvládnuť vrcholové pozície – budú zakopávať, hašteriť sa a garantujem, že prvé krádeže nenechajú na seba dlho čakať.

Pravda, rozkrádačky budú tutlané médiami, rovnako ako sú tutlané babráctva Valla a ďalších z opozície ktorí sa dostali k moci, ale nedokázali nič a tak sa o nich proste len čuší.

Ale na to tam bude opozícia, aby všetko – čo napácha súčasná opozícia až bude pri moci – jej bolo vrátené minimálne v rovnakej miere. Lebo karma je taká. Je to fér.

 

No a k tomuto pozitívnemu výsledku smeruje súčasné ovládnutie kritikov Fica v Smere – Ficom, ktorý sa – prilepený k stoličke šéfa – rozhodol priviesť Smer do opozície.

 

O pečení buchiet

20.02.2022

Kde bolo tam bolo, žila v malebnej dedinke v údolí hôr, v skromnej chalúpke stará mať s vnučkou Maruškou. Jedného dňa sa Maruške zažiadalo skvelých buchiet od starej matere, a chcela sa aj priučiť ako sa také výborné buchty pečú. Vľúdna stará mať pristala na prosbu Marušky a začali robiť buchty. Pripravili si všetky tie dobré poctivé veci, múku, maslo, soľ, [...]

Položil som odborníkovi Čekanovi tieto 3 otázky. Do hodiny ma na FB zrušil

29.06.2021

V jednom médiu som videl rozhovor s p. Čekanom, kde evangelizoval očkovanie a popisoval, ako ide do detailov a vie vysvetliť ľuďom prečo sa dať očkovať. Ako človek s otvorenou mysľou som si teda chcel nechať vysvetliť niektoré nezrovnalosti, a u koho iného ako u odborníka s hlbokými znalosťami, ktorý má argumenty. 1. Prvá otázka sa týkala vakcíny od Astry [...]

Za čo Matovič minul miliardu

20.05.2021

Príbeh starý týždeň, zo života Zdravotná sestra, ktorá robí odbery v “MOM”-ke. Keďže tam pracuje tam sa testuje aj ona sama – zrejme pravidlá. Nejako jej nebolo dobre, chytila nejakú virózu, tak sa teda – ako vždy – pretestuje AG testom. Negatívny. No tak dobre bude to nejaká angínka, alebo nejaká stará dobrá poctivá chrípka. Ide s tým [...]

Západné Tatry, Baranec, mReportér

Patrí k tomu najkrajšiemu na Slovensku. Mohutný vrchol v Západných Tatrách je výzvou pre turistov

07.05.2024 05:00

Zábery, ktoré sa podarilo zachytiť mReportérke Ľubke Šeroňovej.

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

jhpi

...budúcnosť už nie je čo bývala...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 375750x
Priemerná čítanosť článkov: 5446x

Autor blogu